Jaroah Haumahu

Jaroah Haumahu is de voorganger van 7 3 (Zeven Drie) Generation Church in Epe. Een kerk die hij en zijn vrouw gestart zijn in 2016.
Het verlangen om het evangelie op een relevante manier te brengen dat mensen zal raken en zal triggeren om verder te kijken heeft hem altijd gestimuleerd om bezig te zijn met het Woord en heeft hem geïnspireerd om 7 3 te starten.

Een kerk die bedoeld is om mensen te bereiken die het evangelie nog nooit gehoord hebben. De passie om bereikbaar te zijn voor God om anderen te bereiken is hun drijfveer.
Droom groot en start klein inspireert hen om stap voor stap mensen met het evangelie te bereiken en hen een plek te bieden in een kerk dat er voor hen zal zijn.

www.73epe.com

Zijn passie voor het evangelie dat voor iedereen bedoeld is, heeft hem samen met zijn vrouw ertoe geleid om GLOW event en GLOW network te beginnen.
GLOW event is een jaarlijks terugkerend evenement dat ons inspireert om te glowen in onze samenleving.
Generatiegenoten op een jaarlijks evenement te bemoedigen en aan te vuren door hen een plek te bieden waar ze anderen ontmoeten.
Hun slogan “God ontmoeten door elkaar te ontmoeten” is werkelijkheid geworden door hun eerste evenement te organiseren in januari in 2016.

GLOW network is ontstaan vanuit het verlangen om in hun netwerk leiders van hun generatie samen te brengen om elkaar aan te sterken in hun geloofsleven, gezinsleven en kerkleven.

Jaroah dient ook als spreker in het land bij verschillende kerken en evenementen.

Naast zijn passie voor Jezus en zijn gezin, vindt hij chillen op de bank, voetbal kijken, gamen en lekker eten heerlijk.
Samen met zijn vrouw Tessa hebben ze twee dochters Jaäsai en Iseï en wonen ze in Epe.

Bekijk hier een recente prediking van Jaroah.