Een nieuwe fase!

Als gezin staan we voor een héle nieuwe fase! Onze Jaäsai heeft wenochtenden op school en vanaf volgende week gaat ze officieel naar de basisschool. Daarnaast verwachten we halverwege februari onze andere kleine meid welkom te heten in ons gezin. En als klap op de vuurpijl, heeft Jaroah zijn baan opgezegd en zal hij met ingang van de bevalling stoppen met werken en zal hij fulltime voor de kerk gaan werken.

Wat zien wij als gezin ontzettend uit naar deze mooie nieuwe fase! Maar totdat we tot het besluit zijn gekomen om Jaroah’s baan op te zeggen, zijn we door een héél proces gegaan van zeker wel anderhalf tot twee jaar. Een proces waarin we God betrokken als gezin, maar ook persoonlijk waarin we onze harten, wensen, vragen en zelfs onze frustratie deelden met God. God heeft geantwoord! We ervaren dat het nu de tijd is om ons volledig te focussen op de kerk, Gods tijd om verder te gaan met Zijn werk in Epe. Wat ben ik dankbaar dat Jaroah mij is voorgegaan in het geloof en overtuiging in zijn hart dat God voor ons zorgt en dat dit de juiste timing is. Ook ben ik dankbaar om te zien dat Jaäsai het nu al naar haar zin heeft tijdens de wenochtenden op school en om haar te zien glunderen als we haar weer ophalen.

O wat zie ik uit naar deze nieuwe fase, een fase waarin ik mijn man mag zien groeien in de roep van God op zijn leven. Een fase waarin Jaäsai haar verder mag ontwikkelen op de basisschool. En een fase waarin ik weer een kleine meid mag verzorgen. Ja, ik ben een ontzettende trotse vrouw en moeder van twee meiden! En last but not least: ik ben trots op mijn hemelse Vader! Dankbaar dat Hij bemoeienis heeft op elk gebied van ons leven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *